Bokpakke

Bokpakke

Var på postkontoret i dag og hentet spennende pakke fra Haugen bok:

Song for Eirabu
Forfatter: Kristine Tofte  Eirabu

Den skarpsindige lavadelsmann av La Mancha Don Quijote
Forfatter: Miguel de Cervantes Saavedra, med innledende essay av Ben Okri

Don_Quijote_and_Sancho_Panza

For øyeblikket leser jeg «Lesesirkelen» (irriterende og sytete, slurvete oversettelse, men grei nok likevel).
I ventekø og neste bok i min egen lesesirkel (som vi, høyst uærbødig og svært knisende, kaller: Blodklubben «Boken»):  Salman Rushdies «Midnattsbarn»

Ho-ho! Dette blir en kjekk sommer  😀

0 kommentarer til «Bokpakke»

 1. Nyanskaffelsen har jeg ikke hørt om. Ser spennende ut!
  Midnattsbarn kunne jeg godt lese på nytt, det er mange år sia. Svak for Rushdie, og dette er en av de som gjorde mest inntrykk.

 2. Don Quijote lånte jeg på biblioteket da jeg var langtidssykemeldt for 3 år siden. Den var på over 800 sider, så jeg trengte å ha god tid til å lese. ;-). Pussig bok, er glad jeg fikk lest den, siden man så ofte støter på sitater og henvisninger til den ellers i litteraturen.

 3. Det blir spennende med alle sammen, tenker jeg.
  Song for Eirabu er jo spesiell siden jeg har fulgt bloggen til forfatteren ganske lenge.
  Midnattsbarn ble omtalt som superbesteste roman på kjempekjempelenge i et radioprogram jeg hørte, og Don Quijote er jo en Klassiker som vi har bestemt oss for at vi bør fordøye i Blodklubben «Boken».
  😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *