Fredagskveld igjen

Fredagskveld igjen

Svusjh  🙂

Uka er gjennomført, inkl dagens medarbeidersamtale – eller utviklingssamtale som det kalles nå. Det var en god opplevelse  🙂

Vi stakk av fra huset mens vaskehjelpen ståket rundt med koster og kluter, og fikk gjort unna ny forsyning av frukt & grønt + litt til, og etterpå har jeg gjort klar den nye jobb-pc-en til testjobbing.

dscf43031

Jeg gjentar meg selv, sikkert, men det ER altså så deilig med nyvasket hus, friske blomster, litt vin i glasset og en hel helg foran seg.

Inspirert til å dele en «vinduskarm» etter å ha vært innom «Alt godt». Dette er jo ikke vinduskarmen, akkurat, men benken under vinduet, men jeg elsker denne flaten, hvor jeg har god plass feks til slike «tablåer» som dette. Lyset i forgrunnen er et fransk duftlys som jeg har hatt fyr på nesten daglig siden noen dager før jul. Det kostet det hvite ut av øyet, men jeg kommer til å kjøpe det igjen. Det dufter rent, ikke-overveldende av kokt eple. Vidunderlig!  Det vakre barnet på bildet i bakgrunnen der er yours truly  😀

dscf4306

En god helg ønskes herfra. Hvis du har ønsker i anledning Valentin-dagen, så håper jeg de går i oppfyllelse!

dscf4305

0 kommentarer til «Fredagskveld igjen»

  1. Nydelig barn! Flotte roser og fine lys!

    Når det gjelder Valentine så tror jeg den blir sammen med mannen i mitt liv på 4,5 og hans eldre søster… hmmm. «litt» kjedelig, men vi skal nok kose oss allikevel. 😀

  2. Ha en herlig valentin – og takk for nyydelige tablåer. Eple-duft er noe annet enn den fæle pseudoparfymen mange slike duft(stink)lys har. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *