Du må se!

Du må se!

Har du sett bildene til Randi & makker i Framed and shot? Hvis ikke, bruk denne muligheten. Gå inn og se alle de vakre, fengslende, mange ganger gripende bildene de tar. Som dette, som i alle fall berører meg veldig sterkt, fordi jeg har et sånt kjærlighetsforhold til ansikter.

(Hvis Randi har noe i mot at jeg lenker slik som dette, vil lenken bli fjernet. )

0 kommentarer til «Du må se!»

 1. Hvis du mener Hagegale Randier, så nei.
  Det er Randi fra min bloggroll, som bor i USA og (tror jeg) har foto som hobby sammen med sin bedre halvdel. De er superflinke!

 2. Hei og så hyggelig!! 😀
  Takk for pene ord! Og jeg er så enig med deg, ansikt fasinerer meg mer og mer (det og små kryp…) Portretter er spennende, og jeg liker best de uten smil – alvorlige, slitne, ettertenksomme ansikter, og ansikter som har levd en stund.
  Med linjer som forteller en historie, med arr og merker – av livet. ref denne
  http://randiweb.com/2007/12/17/livsvisdom/

  Og hagegal er jeg nok ikke…. selv om jeg i dag har kost meg i hagen, med en god bok og 27 grader pluss 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *