For første gang siden jeg var barn: jeg håper snøen blir liggende!

For første gang siden jeg var barn: jeg håper snøen blir liggende!

skog-med-snc3b8-og-is

Det er et eventyrlig flott vær ute. Det glitrer og gnistrer og stråler så jeg kjenner at jeg blir helt yr! I formiddag kjøpte vi oss ski, sko og staver (venner med sportsbutikk), og min kjære fikk montert ferdig sine og har vært ute noen runder i lysløypa.  Jeg må av div. årsaker vente til i morra. Sukk!

Sist jeg gikk på ski var på Voss, – på midten av åttitallet, kanskje? Kanskje før. Jeg har aldri hatt ordenlig gode ski i hele mitt liv.  Nå gleder jeg meg som en unge til å prøve de nye vidunderne, og håper – som sagt – at snøen blir liggende en stund.

 

Juhu!

0 kommentarer til «For første gang siden jeg var barn: jeg håper snøen blir liggende!»

 1. Jøje meg :O
  Jeg er veldig imponert. Jeg har heller ikke hatt ski på meg siden åttitallet – og hadde egentlig tenkt at det kan være det samme med mer skigåing for min del. Men det er klart, slik vinterværet ser ut nå, så kunne det faktisk friste. Tenker jeg venter og ser om du brekker lårhalsen eller noe annet først…

 2. Ikke akkurat stormforelsket her, men du verden så vakkert det er!
  Her har vi godt over meter’n på flatmark og brøytekanter så høye som jeg ikke har sett på flere år.
  Ikke på ski i dag, men har alerede gått noen turer i vinter og atpåtil stått alpint noen ganger. Neste lørdag blir det absolutt tur, og vinterferien blir ski hver dag i en uke. Så det er helt greit at det ikke ble noe ski denne helgen.
  Kos dere med den dyrbare snøen på sørlandet!

 3. jeg er storlig fornøyd med snøen vi har fått og håper som du at den blir ennå en stund.
  Jeg håper å komme ut på ski etter hvert jeg og.
  Og lyset blir så mye mer variert når det reflekteres i snø i stedet for skitt og søle.

  God tur på ski – etter hvert:)

 4. Jeg er enig i at snøen her er veldig flott nå, aldri har jeg sett den så fin her i sør. Men de ti-tolv cm. er nok, vi trenger ikke mer. 😀

  Men å si at jeg har lyst til å gå på ski (som jeg sist gjorde i 1987), nei, det ville være en grov løgn. Lite er mer fremmed for meg enn den slags aktivitet. 😆

 5. Da håper jeg for din del at snøen blir liggende en stund. 🙂
  Jeg kan skyfle det jeg har her oppe ned til deg, f.eks.

  Også ligger det en liten oppmerksomhet til deg inne hos meg.

 6. Jo – masse snø å leke i. Det er så deilig.
  Gratulerer med ski. Selv kan jeg ikke se for meg en vinter uten å ha ski på beina. Det er bare sånn man må.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *