Naken lunch?

Naken lunch?

Jeg har forsøplet mitt sinn inne på seher.no eller hva det nå heter. Jeg lurte på om jeg skulle bære meg over ‘saken’ om Eva Longoria som ikke skjuler sin gravide mage som ikke er gravid, men jeg står over. Det blir for dumt. Der bar jeg meg visst litt likevel.

Så har vi sakene om kropp og slanking på helsesidene til ‘din side’ som jeg lot meg lede videre til. Det begynte jo med Nigella, som nekter å slanke seg, og visstnok skal ha for stor rumpe for amerikanerne (!) –  med lenker videre til ‘helsesider’, hvor hver sak er pepret med lenker til den ene galskapen etter den andre. For eksempel den som forteller oss at hvis vi spiser nakne, stående foran et helfigurspeil, så vil vi antakelig spise mindre enn vi ellers ville gjort. 

Spør du meg, så vil jeg si at vi har vel et skrudd nok forhold til mat og kropp fra før, om vi ikke skal innføre stående, nakne måltider foran helfigurspeil i tillegg.  Jeg har langt mer sans for regelmessige, velsmakende, vel balanserte og passe store måltider ved veldekket bord, hvor man kanskje til og med kan føre en vettug samtale. Dette står det jo for all del også noe om i artikkelen, men hva er det som fester seg hos folk? Fornuft har nok lite i overskrifter på nett å gjøre. Heftige lenker blir det heller ikke av slikt.

0 kommentarer til «Naken lunch?»

  1. Geeezzzes!!!! Nigella er rålekker. Med rumpe og det hele. Det er hvordan en bærer den som teller.
    Og spise nakne foran speilet. Ja for guds skyld. Det hørtes fristende ut… Fytti.

  2. Jeg ville nok også spist mindre om jeg spiste naken foran speilet, men det hadde vel kommet av at det hadde blitt temmelig kjedelig å stå i gangen helt alene …

    Nei, det er en syk, syk verden.

  3. ..det hadde blitt temmelig kjedelig å stå i gangen helt alene …

    Hihihi! blant regnjakker og gummistøvler og i litt dårlig lys. Ser det for meg 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *