Crunchy frog

Crunchy frog

Jeg fant en boks ute i garasjen her om dagen. En gammel konfektboks som svigers sikkert har hatt med hjem fra sjøen i sin tid. Jeg synes den er fin, og liksom så seriøs. Det er bilder av alle konfektbitene på boksen, hver bit med sitt navn.

 

«Almond crispy cluster» ….  assosiasjonen er helt klar:

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Dy6uLfermPU]


0 kommentarer til «Crunchy frog»

  1. Et øyeblikk – etter å ha lest overskriften – trodde jeg at du hadde vært i den utvendige kjellertrappa vår… I følge kæill’n var der 8 døde og 3 (ennå) levende frosk der i dag … Samt et par døde mus. Musene har nok katten skylden for. Froskene klarer av en eller annen grunn å hoppe NED trappa …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *