Vinterhagen

Vinterhagen

Siden jeg kjøpte denne boka har jeg drømt å få tunbedet til å bli et sånt bed som blomstrer om «vinteren». Nå har jeg fått ryddet i bedet, så plantene er plassert på rimelig skapelig vis, og så har jeg vintergrønt og masse tidligblomstrende der.  Vel – altså, det var egentlig anbefaling av boka som var greia her, da. Den inspirerer !

0 kommentarer til «Vinterhagen»

  1. Min vinterhage består av en halvmeter snø eller mer. Og isroser på vinduene, ferdig med det. Boka frister likevel!

  2. Så bra at du likte boka, Britt Åse. Jeg skal tilbake til Hilliers, der vinterhagen er, nå i oktober, og da har de nok en høsthage å besøke. Hilliers er så stort at de visstnok har deler av hagen som de anbefaler på ulike tidspunkter av året. Vinterhagen var en opplevelse. Det er noen bilder derfra her. Dette er en av mine favoritter: http://www.dotnett.no/hage/bilder/vinterhagen.jpg

  3. Å, ja. Nydelig, A-M. Neste ‘drømmeprosjekt’ er å få til et slikt ‘kjerr’ med ulikt fargede korneller. Har rød, har stiklinger av gul. Jakter på ‘svart’, brune og andre rødtoner. Husker AlanT plantet noen sånne i et program en gang, og har ikke klart å glemme det siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *