0 kommentarer til «Hurra!!»

 1. Å så koselig det hørtes ut som dere har det. Jeg har faktisk akkurat kost meg med te og knekkebrød selv men noe trening i dag har det blitt dårlig med. Er så utrolig støl etter vedbæringa i går at jeg klarer nesten ikke å gå, ble rett og slett helt utslitt og har ikke hatt ork til noe som helst i dag.
  Kos dere videre!

 2. Lene Lillehammer; Jo oftere man trener jo mindre støl blir man – – – tror jeg 😀

  Øyvind; jeg er ikke sikker på om jeg skjønner hva du mener…

  Lene; gjett da 😉 Etterpå ble det vin, og her sitter jeg og taster.

 3. Så finke dere har vært i dag!!! Da er det godt med en tekopp etterpå.
  Skal begynne på core-ball til uka – litt styrketrening må også til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *