Bladverk

Bladverk

Bakgrunnen, grunntonen i hagen.  Gir pauser og ro for blikket, og varer mye lengre enn de mer ustadige blomstene. Bladverket kan godt få mer oppmerksomhet enn det ‘folk flest’ vanligvis spanderer, synes jeg.

 Rodgersia podophylla /KoreabronsebladEpimedium / Bispelue

 

I leseretningen fra øverst til venstre botanisk navn/norsk navn:

Rodgersia podophylla/Koreabronseblad ; Epimedium/Bispelue ; Saxifraga umbrosa ‘Variegata’/Skyggesildre ; Hosta ‘Halcyon’/Bladlilje ; Hosta ‘Sun power’/Bladlilje ; Hosta ‘Blue Wedgewood’/Bladlilje  ;  Asarum europaeum/Europahasselurt ; Geranium maculatum ‘Espresso’/Storkenebb ; Hosta ‘Paradise Joyce’/Bladlilje ; Hosta ‘Zounds’/Bladlilje ; Geranium ‘Jester’s Jacket’/Storkenebb; Alchemilla mollis/Stormarikåpe.

0 kommentarer til «Bladverk»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *