Rødstrømpe

Rødstrømpe

blodrødesokker (4)

Jeg har strikket sokker, jeg. Deilige, tynne ullsokker.  Garnet er merinoull forsterket med nylon, så sokkene skal vare mer enn en ukes tid for en hælgjenger som meg.

Det kommer ikke så godt fram på bildet, men garnet er litt melert, og fargen er dypere enn det ser ut til her.  Jeg har kjøpt garnet av The travelknitter på Etsy, og brukte 62 gram på dette paret. Kjempefornøyd 😀  Mønsteret har Maria Montzka laget, og det heter »Flying north’‘. Konstruksjon av sokken for øvrig har jeg fra min vanlig oppskrift på sokker strikket fra tåa og opp.   Sokkestrikk anbefales, – det går fort, og man får et resultat man kan bruke til noe / gi bort i gave. Jeg skal ha mine helt selv  (jeg har forresten jobbet litt i hagen også….).

blodrødesokker (5)

2 kommentarer til «Rødstrømpe»

  1. Et kunstverk disse strømpene,lurer på om å lære meg strikking igjen.Som åtteåring var jeg ganske flink med pinnene,men slutta da alle i klassen lo av meg da jeg fortalte hva mormor hadde lært meg.Gutter skulle ikke gjøre slikt må vite 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *