Jeg fikler fremdeles

Jeg fikler fremdeles

Nylig oppdaterte jeg til nyeste versjon av bloggtemaet jeg bruker, og har slitt med  å få utseendet helt på plass etterpå. Det som gjenstår nå, er å få toppbildet til å stå stille, og ikke rullere med disse standardbildene som temaet byr på.  Jeg får det ikke til!  Skulle en vennlig sjel der ute med peiling på slikt (tema: Atahualpa) se dette, så ikke nøl med å ile til åstedet !  Jeg har bedt om hjelp på temasiden på WP, men det går så seeeeiiint ….

 

Jaja, – ellers er det deilig, rolig romjul,  med alt for mye mat og drikke, rikelig med søvn og lesestoff, og i det hele tatt herlig.  Det er til og med kommet snø 😀

3 kommentarer til «Jeg fikler fremdeles»

    1. Mnjaaaa – jeg liker ikke disse bildene (som ellers er fine nok) som blander seg med terracottakrukkene mine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *