Hagen ved nyttår 2013-2014

Hagen ved nyttår 2013-2014

Hagecollagenyttaar2013_50pst

Det har vært milde tider, og julerosa (Helleborus niger)  i tunbedet blomstrer. Ikke i “fullt flor”, akkurat, men nok til å glede oss med det lille lyset sitt i alle fall.  Jeg tror dette må være en av de jeg har kjøpt i potter, drevet for å blomstre inne til jul. Noen av dem har jeg hatt åndsnærværelse til å få i jorda, men de fleste har jeg tatt kverken på – til nå.  Ellers er det grønne skudd på kaprifolene (som jeg ikke klarer å få til skarpe bilder av), og salvie og persille er fortsatt i produksjonsmodus.   Det blir veldig spennende framover nå, med alt regnet vi har hatt, og alt som lures til å tro at det egentlig ikke er vinter.  Kommer det barfrost nå – ja, da….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *