9 kommentarer til «Slik gjør de det der!»

  1. Ditto, fru storlien 🙂
    Christine; njai – jeg trodde det liksom var lenger sør, der mennene heter Glenn Stanley og sånn (Farsund og Lyngdal og bortover slik). Men, de kan overraske på Ubergsmoen også, tydeligvis 😀

  2. Du bommer litt, for Kvinesdal er verre enn min kommune (i Kvinesdal er fremdeles rundt hver tiende innbygger amerikansk statsborger og der er din nevnte navnepraksisfremdeles levende…), ikke så veldig mye slikt her lenger, verken når gjelder pynt eller navn. 🙂 Og ikke Farsund, men Lista (men det er samme kommune da 😀 Tror nok den gamle og i egne øyne ærverdige bybefolkning i Farsund neppe vil assosieres med den slags vulgariteter.). Ellers, ja, det er nok i Lister det er mest påfallende, tross alt er det her det er flest norsk-amerikanere og det merkes… 😉 Men var mer før, har blitt sagt at det skyldes at de gamle norsk-amerikanerne ikke lenger får nye pærer til den mest outrerte pynten sin som de tok med hjem på 60-tallet. 🙂

  3. Nisser av den typen som er avbildet ser vi lite av her. Det som kan være mer markant i Lister er glorete lys, det fins det en god del av, særlig på Lista og i Kvinesdal. Men de verste eksemplene på amerikanisert pyntekultur har jeg de siste årene faktisk sett når jeg henter min mor i Stavanger før jul. Om det er amerikanere bosatt i oljebyen eller om det er norsk-amerikanere som «tar den helt ut» skal jeg dog ikke uttale meg om… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *