Grønne fingre?

Grønne fingre?

greenfinger

 

Ser du den lille dingsen som stikker opp av jorda nedi potta her?  Den skal fortelle meg når planten min trenger mer vann.  Mystisk, ikke sant?  Jeg var i kontakt med en dame som jobber i et firma som selger den lille dingsen, og hun spurte om jeg hadde lyst til å prøve. Dette så jeg som en gyllen anledning til å endelig få en duftranke til å overleve i dette skrekk-kabinettet, som heimen min antakelig må fortone seg som for plantene.

Dette funker angivelig slik at den delen av dingsen som står nedi jorda, reagerer med fuktigheten, eller mangel på sådan, rundt seg, og når det er blitt for tørt, begynner den å blinke med et sånn passe diskret, rødt lys.  Det finnes tre varianter av dingsen, som heter Greenfinger,  for planter som skal ha det veldig tørt, planter som trenger noe mer vann og planter som skal ha mye vann – hvis jeg husker riktig nå da.

Jeg håper det funker! Jeg er ikke noe god til det der med å kjenne på jorda eller potta, og vanligvis tørker jeg plantene i hjel, i redsel for å drukne dem…  Du skal få oppdatering etter hvert som jeg gjør meg erfaringer.  Skulle du være nysgjerrig på å prøve selv, så skal de visst føre produktet hos Enklere liv (enklereliv.no).  OBS! Jeg har ikke noe forretningsmessig forhold av noe slag til firmaet som selger Greenfinger, og har verken lovet bloggposter eller god omtale.  Denne, og evt. seinere poster om produktet kommer derfor helt på sjølstyr Smilefjes med åpen munn

2 kommentarer til «Grønne fingre?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *