Der kom den!

Der kom den!

Ser du den? Under bambusen der titter årets første snøklokker fram, hvite og fine og lysende. Hurra  😀    Da er våren offisielt åpnet, med temperatur  rundt 8 grader pluss og strålende sol.  I tillegg kommer at snøen på trammen foran drivhuset er smeltet, slik at det bare var å gå rett inn, – der hvor jeg trodde såjorda var, men den lå på utsida, frossen…      Nå har jeg flyttet den inn i drivhuset og hentet rene såpotter, og dermed kan jeg se fram til tomatsåing i morra.  Dobbelthurra   😀   !!

5 kommentarer til «Der kom den!»

  1. Hurra! Jeg har hatt meg en times tid ute i dag og fjerna løv og fjorårets stilker og rusk fra noen bed (klarte ikke vente lenger) og mine begynner å sprette opp de også, men det er nok enda litt igjen før den første blomstrer. Deilig vårtegn. 🙂

    1. Velkommen hit, Idapida! Ja, det er altså så deilig når det spretter og man kan sette seg på huk med jord under neglene!

  2. Herlig! Det er mye fint som venter oss alle nå. Jeg må innom clausdalby hver dag for å se hva han har for seg,- den energiske hageelskeren. Nå er vi igang..yesss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *