Tulipanfryd og håndarbeidsstolthet

Tulipanfryd og håndarbeidsstolthet

Jeg nyter en langsom og lat lørdagsettermiddag, med utsikt til verdens vakreste blåtime og de deilige, sprø tulipanene min kjære tok med fra ikea i går kveld.

Helt lat har ikke denne dagen vært, likevel.  Jeg har strikket ferdig et sjal jeg har »stridd» med siden november, inkludert opprekking av ganske mange omganger og ny start.  Det er et sånt sjal som ikke gir et øyeblikks avslapping og tv-tid, men krever full konsentrasjon og ditto kontroll. Mister man en maske, eller glemmer et kast …. vel, da er det ikke noe gøy!  Nå er jeg altså ferdig, har hatt det innom litt vann og en anelse såpe, og nå ligger det til tørk på spisebordet, utspent på gymmatte med nåler og wire, slik at fasongen og »tungene» langs kanten skal bli riktig.   Du kan føle deg sikker på at det kommer bilder av helt ferdig sjal, i vakrere omgivelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *