Kalle er på plass

Kalle er på plass

Treet ble pyntet i går kveld. Skikkelig »Donald-tre» i edelgran.  Det er så bredt at vi må legge om »ferdselsmønsteret» i stua   😀    Vi er tidlig ute i år – det er bare julegardinene på kjøkkenet og kransen ved døra som mangler, egentlig, så er alt på plass. Blomster og lys, løpere, engler osv osv.   Vanligvis har vi gjort alt sånt på lille julaften, men vi valgte å gjøre det tidligere i år, og det er jeg glad for. Særlig fordi jeg går og drar på denne feberforkjølelsen som ikke vil gi seg.  Da er det greit at tempoet settes ned en god del!

Ute snør det. Vi fyrer i ovnen og smaker på det gode pålegget som er tradisjon her hver jul, og danderer julegaver med slufser og bånd.   Det er godt å være i rute   🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *