2.søndag i advent

2.søndag i advent

 

Det er jo litt pinlig å komme med andresøndags-posten sin så langt ut i uka, men jeg skylder på sykdom i heimen og lite energi igjen etter at jobb og pleie har vært unnagjort. Og, nå er det min tur, så jeg blogger litt mens febernedsettende virker og jeg har litt pågangsmot.

Er det ikke snodig hvordan sviblene oppfører seg ulikt?  Jeg synes jeg tar planter som ser helt like ut i utvikling, men så skjer sånt som det du ser på bildet, omatatt og omatatt.  Vi får vel kalle det en tradisjon, det også  🙂

Messias-konserten vår gikk riktig bra, faktisk  😀  Jeg klarer å høre på opptak uten å krympe meg så alt for meget….   😉

Så var det musikk for 2.søndag.  Bugge Wesseltoft, kanskje?  En vinner i cd-hylla!

03 Mitt Hjerte Alltid Vanker

 

 Og – datoen tatt i betraktning; en supersøt og skikkelig nostalgisk tolkning av dagens sang:

Robertino synger Santa Lucia

 

4 kommentarer til «2.søndag i advent»

    1. Hm. For kaldt, ja – kanskje? Mitt »problem» er at de vokser for fort, selv de som står i det kaldeste vinduet, og jeg må fylle på med nye etterhvert som det faktisk blir jul.

  1. Ja, litt liker de å få. Hvis de står kaldt og ikke får vann er jo sjansen stor for at de ikke helt tror på at »våren» er kommet, og venter med å blomstre. Ingen insekter ute etter elskov om vinteren, vet du 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *