Noen ganger er det ekstra ålreit

Noen ganger er det ekstra ålreit

Jeg trodde at det ikke kom til å bli magnoliablomstring hos meg i år, for ingen av knoppene på ‘Galaxy’ så ut til å inneholde annet enn bladverk. Men, i dag oppdaget jeg dette! Er det ikke herlig!?   😀
Hva tror du forresten om det brune «skallet» der, – er det noe jeg bør pirke bort, eller klarer blomsten seg uten innblanding fra min side?

Noen nevnte på fjesboka i dag, at clematisene viser gode takter. Det gjør de her også, – det er knopper på flere av de høye, klatrende, og C koreana ‘Brunette’ står dryssfull av hel- og halvåpne, nesten svarte blomster i krukka (den istykkerfrosne…) i trappebedet. Ideelt sett burde denne vokse et høyt sted, slik at man kunne se opp til den slik den fortjener.

Da jeg var innom Lundberg for en stund siden kjøpte jeg denne Dicentraen, ‘Burning hearts’ tror jeg det er den heter.  Har du sett på maken til intens rødfarge?   Nå må jeg bare få den ut av potta og ned i bakken. Utrolig så treigt det går med sånt av og til, det tar jo bare to minutter å gjøre det.

Så var det Trillium. Jeg har erecta og grandiflorum. Jeg klarer ikke å velge, så du får se begge   😆

 

Fikk gjort tilløp til hagearbeid i dag etter at kameraet var lagt bort. Kantklipperen kom fram, så nå er det høye gresset langs kantene som plenklipperen ikke når, tatt ned. Plenklipping kan jeg strengt tatt ta i morgen. Klipperen vår går så stille at det skal godt gjøres om naboene hører noe som helst. Trur eg.  En annen ting er at jeg holder på å gå ut av mitt gode skinn av kløende og rennende øyne. Ett eller annet pollenopplegg må være ekstra kraftig i år. Plagsomt, men altså alt i alt:  veldig ålreit  🙂

2 kommentarer til «Noen ganger er det ekstra ålreit»

    1. Takk, Lin! Ja, det er stas med den magnoliaen. Det er min første så jeg føler liksom litt ekstra for den 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *