Jeg har vært på hagesenter og pådratt meg en lekkerbisken i dag :)

Jeg har vært på hagesenter og pådratt meg en lekkerbisken i dag :)

 

Jeg skulle bare innom for å kjøpe en gave, og så står plutselig en Magnolia soulangeana rett foran føttene på meg, og til en overkommelig pris også. Bildet på lappen som hang på tilsier en kremhvit med gyllengul basis på kronbladene, men jeg fant ingen bilder som ligner på nett, så det ble dette ovenfor, som i alle fall gjengir fasongen på blomstene.  Jeg gleder meg til den blomstrer om noen år, og må bruke dagen i morra til å finne plassen til den.   Hvis de er nøye med bilde på etikett, kan jeg ha kjøpt en ‘Barrington Belle’,  (vel, jeg fant jo bilde som lignet, men jeg fikk plutselig skrupler mht å publisere bilder fra en privatblogg….) og er så tilfelle så er det neimen ikke meg i mot!  På etiketten står det at den blir 175 cm høy. HAHAHA! sa gartneren da jeg spurte om det er riktig. Den blir betraktelig høyere – om den trives altså  😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *