Dagens skjønnhetsåpenbaringer

Dagens skjønnhetsåpenbaringer

Jeg har fått unna vårryddingen av nesten hele Skogsbedet i dag. Selv om jeg ikke gidder å være like nøye som jeg var før i verden, så er dette en langdryg oppgave, og det føles godt å være nær mål.  Jeg ser at jeg bør ommøblere der,  det er for kaotisk som det er.  Vel, tidsnok, og jeg tror egentlig jeg sa det samme i fjor   :D.   For øvrig er det jo vanskelig å holde seg unna kameraet når man støter på slikt som disse her (klikk på bildene, – de blir større!):

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer til «Dagens skjønnhetsåpenbaringer»

 1. Så deilige bilder. Er nok kommet lenger hos deg enn hos meg. Selv sliter jeg litt med å komme i gang i år. Tror jeg trenger mer varme før jeg finner gnisten.

 2. Så langt våren er kommet hos deg, jeg har enda over en halvmeter snø på flat mark….

  Når jeg ser det nederste bildet ditt, kommer jeg i hu en morsom historie fra noen år tilbake om hun som gravde opp og kasta en haug med riskorn i den tro at det var snegle- egg 😀

  1. Riskorn? Er det meg du tenker på? Da jeg fant de «ekle» ansamlingene av rosa kuler og trodde det var noe ekkelt?! Hihihihihi!!! «Ææææsj!» skreik jeg 😆

   Jeg er veldig glad for at jeg slipper snø nå!

 3. Så masse lekkert! Vi ligger nok litt etter her, men noen blomster har da jeg og. Så bra at Dicentra cucullaria overlevde mishandlingen 😉 Mine er ikke å se ennå… men jeg lever i håpet.

  1. Ja, det var jammen bra at jeg i alle fall hadde vett til spørre den gangen! Her gikk våren nesten litt for fort fram her en stund i mars, men nå er bremsen satt på, temperaturmessig i alle fall. Knapt fire grader her i formiddag, og iiiskaldt regn. Når varmere temp kommer og supplerer væten, DA skjer det… Jeg ser for meg lerkesporefeltet ditt, sikkert helt nydelig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *