Årets første – så er vi i gang!

Årets første – så er vi i gang!

Det er søndag, sola skinner så vakkert, og min kjære kom i vår- og påskestemning, så han tok spaden fatt og rengjorde kjøkkenterrassen for snø, og satte ut stoler og bord til oss. Dermed altså, – årets første kaffe i solveggen. Vi kledde godt på oss og hadde tepper, og en god stund var det bare deilig med varmt fjes og det hele, men så ble beina iskalde, og jeg gikk inn. Men, nå er vi i gang, altså!

Fuglespor + to dype spor av noe annet. Setter fantasien i sving – det er mange nabokatter som har sin faste gang over bruket her – men det er ingen fjær å se. Pent, uansett.

4 kommentarer til «Årets første – så er vi i gang!»

  1. Å himmel, det er forløsende aktivitet. Vårlengten er til å ta og føle på i indre vestland her jeg befinner meg i en frossen tåkedott i dag. Gleder meg til å kunne rigge meg til i solveggen – med bok og kaffe og kjenne livgivende, varme solstråler.

    1. Snart, Venke! Snart 🙂
      Chili con carne i går kveld ble forresten kjempevellykket 🙂 Vi forspiste oss, alle som en 😆

  2. Det hørtes aldeles herlig ut! Jeg må visst ut og rydde bort litt sne og vaske av et bord, jeg også, for solen er nå kommet over det lokale «målefurutre». D.v.s. at jeg på en fin dag får sol i solkroken. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *