Dagens observasjoner på foringsplassen

Dagens observasjoner på foringsplassen

kjottmeis

 

Jeg har hjemmekontor i dag, og når jeg har mine små pauser fra skrivingen har jeg plirt ut mellom gardinene med kameraet klart, for det er livlig på foringsplassen i sollys og mange kuldegrader.

Disse har jeg sett på foringsplassen i dag: Ringdue, Svarttrosthann og –hunn, Skjære, Dompaphann og –hunn, Kjernebiter, Pilfink, Gulspurv, Bjørkefink, Grønnfink, Kjøttmeis, Blåmeis og Rødstrupe

Den lille perioden – før jeg hentet kamera, selvsagt – hvor de røde; dompap, rødstrupe og bjørkefink  satt i solsikkefrøene samtidig, sammen med grønnfink og blåmeis,  så var det et skikkelig fargestrålende syn!  Den bittelille jobben med å legge ut mat til fuglene gir jammen mye igjen 🙂

 

Nedenfor ser du, fra venstre; bjørkefink, dompaphunn, dompaphann, grønnfink, gulspurv, kjernebiter, pilfink, svarttrosthunn (tror jeg), svarttrosthann, ringdue, rødstrupe og kjernebiter igjen.  Blåmeisa ble for kjapp for meg, men jeg fikk med meg kjøttmeisa på toppen av beslaget hvor nøttene henger.

bjørkefink dompapfru dompaphr
grønnfink gulspurvA kjernebiter
pilfink svarttrostfrue svarttrosthann
ringdue rodstrupe kjernebiter2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *