Orkideblomstring

Orkideblomstring

Denne phalaeonopsis-en kjøpte min kjære og jeg på Coop for et par år siden, i et anfall av inneplanteinteresse. Den var en sånn en med to greiner og et par blomster, og kostet rundt femtilappen. Siden har den i gjennomsnitt fått et bad i kuldslått vann med litt gjødsel en gang i uka, og bor ute i skyggen på terrassen om sommeren. Denne behandlingen kvitterer den for på dette viset. Flere og flere blomster hver gang den blomstrer 🙂

Så har vi denne her, som ble kjøpt som miniatyr i sånn drammeglasstørrelse, også for et par år siden – antakelig lenger. Den har vokst seg ut av drammestørrelsen og fått mer bark rundt røttene, og får samme behandling som overnevnte. Nå blomstrer den for andre gang etter ompotting. Er de ikke vel fine? 😀

One thought on “Orkideblomstring

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *