Torsdag til uka

Torsdag til uka

Jeg elsker hvordan NRK1 har lagt opp programmet for den kvelden.

19:45  Kronprinsesse Mette-Marit heldt ikkje tale då ho og kronprins Haakon gifte seg for 10 år sidan. Endeleg fann ho ei anledning til å seie det ho hadde på hjartet.

20:40  Norsk dokumentar. Livslang kjærlighet er ikke for amatører. Få lykkes i å leve med samme menneske et helt liv. Berta og Eilev, et ektepar som har rundet 80, er to som har greid dette.

22:00 (Sunshine) Britisk drama Bing er evig optimist, men han klarer ikke å si nei til gambling. Det eneste han har igjen å tape, er familien som består av hans kone Bernadette, sønnen Joe på åtte år og bestefar George. Bernadette har fått nok av Bings gambling og ber ham flytte ut. Med Steve Coogan, Bernard Hill, Lisa Millett m.fl

Jeg vet ikke helt med den siste der, men jeg ser i alle fall fram til en kveld med rørte gledestårer og null ironi (min elskede og jeg har 10 års-dag i år, vi også)   😀     Blir du med?

5 kommentarer til «Torsdag til uka»

  1. Å gud, ja! her er det bare å benke seg med lommetørkle og håndarbeid ( bare jeg ikke snyter meg i linskjorta…) Jeg har fått mer og mer sans for kronprinsessen, og gleder meg til å høre hva hun sier!

  2. @Bjørg: gratulerer!
    @GundaM: skrotnisser er nok helt i din gate, ja 😀
    @frustorlien: jeg har sansen for henne, jeg også 🙂 (og krysser fingrene for linskjorta!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *