5 kommentarer til «Valgets kvaler på piazzaen»

    1. Cefalu på Sicilia.
      Kan du svare på et italiaspørsmål:
      Hva skjedde 25.november 1856? Gate med det navnet både her og på Sardinia.

  1. Nå ble jeg nysgjerrig og lurer på om Charlotte eller andre vet. Jeg tenkte først det måtte ha noe med Garibaldi å gjøre – dette var jo revolusjonstiden i Italia. Fant ingen ting. Prøvde Vittorio Emanuele . han var jo først konge av Sardinia og ble senere konge av det forente Italia. Alt dette var rundt denne tida, men finner ikke noe spesifikt for denne datoen. Men hva med å spørre noen lokale – siden du er der, mener jeg 😉

  2. Ja, det er det vi har landet på, Hilde. Dett må jeg bare ha greie på. Jeg er nokså sikker på at de har en gate med det navnet i Lucca også. Frøktelig nysgjerrig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *