Velgjørende og rimelig for kropp og smaksløker

Velgjørende og rimelig for kropp og smaksløker

image

Som den tørrpinn jeg er bruker jeg body lotion daglig, og jeg begynte etter hvert å legge merke til at de jeg brukte – gode produkter alle sammen – luktet ganske mye, slik at jeg vegret meg ifht mix med dagens parfyme. I tillegg kom bekymring om parabener og alle disse andre farlige tingene man finner i slike produkter. «Ikke-farlige» produkter jeg fant på butikken her i området var både dyre og med for mye duft, så jeg begynte å lete litt rundt og be om tips fra andre. En forumist tipset meg om iHerb.com, et amerikansk nettfirma som forhandler økologiske produkter til en rekke bruksområder, og jeg besluttet å ta sjansen.

Jeg har begynt med «Alba botanica very emollient body lotion», og nå har jeg brukt den såpass lenge at jeg synes jeg kan uttale meg.
For det første: den kom levert på døra med DHL under to uker etter bestilling. Jeg lurer på om det faktisk kan ha vært ca. 1 uke.
For det andre: den koster pt $ 10.38 ( ca. 58 kr) for en knapp liter.
For det tredje: Hvis man har god tid kan man shoppe for under $80 / 1814 gram, og få frakt på $4 ! DHL-frakt koster knappe $15

Jeg er skikkelig fornøyd med denne. Den er rik, smidig, lett og rask å smøre inn, og huden blir ikke fet og klissete. Den lukter av absolutt ingen ting, og jeg slipper å tenke på at jeg tilfører kroppen skumle ting, siden teksten på flasken lover;
No: Animal testing, artificial colors, parabens, phthalates, sodium lauryl/laureth sulfate or sodium methyl sulfate

Fra samme sted har jeg kjøpt grønn te, vaniljeekstrakt (kjempeutvalg!), Weleda dusjsåpe og «krystalldeodorant» (5 dollar!). Jeg har ikke noe å utsette på noen av varene herfra. Anbefales!

(for ordens skyld: jeg omtaler produkter og leverandører helt på eget initiativ og uten å få noen form for godtgjørelse for det)

3 kommentarer til «Velgjørende og rimelig for kropp og smaksløker»

  1. Flott når man kan finne bra produkter. Jeg er Iherbnovise … ennå! 😀

    For min del har lotionforbruket skrumpet inn til ingenting etter at jeg begynte å spise mer fett og spesielt mer omega3, men jeg skal ha stevia med smak og vaniljeekstrakt når jeg sår somlet meg til å shoppe på iherb.

  2. Forresten – hvis du vil hya 5 dollar i rabatt på den første bestillingen kan du bruke koden BIB827 første gang du bestiller fra iHerb. Da får visst jeg noe slags poeng eller noe. Denne ordningen var jeg ikke klar over at eksisterer, det var Glamourbibliotekaren som gjorde meg oppmerksom på det. Anyway – det er frivillig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *