Lakken med det ekstra rare navnet

Lakken med det ekstra rare navnet

Jeg er på lakk-kjøret om dagen, som sagt. Her er en av de to jeg er litt mer i tvil om. Det er en beige med svakt rosastikk, og gullglitter/-skimmer.  Kreasjonen bærer det fantasifulle navnet “Chips no potatoes”.

Her har jeg lagt to lag over Isadora Second nail, og med Poshe på toppen, og jeg må se den er mye finere på enn jeg hadde trodd da jeg så flaska. Det er et sjansespill å kjøpe lakk på nettet, man vet ofte ikke egentlig hva man får, men det er jo moro med litt spenning også, da . På nettsiden hvor jeg bestilte ser den kjølig beige ut.

Bildet over er tatt i dagslys, og nedenfor er lampelys-varianten.  Hva synes du?  Grusom eller sober?

7 kommentarer til «Lakken med det ekstra rare navnet»

 1. Likte egentlig denne ganske godt, men vet ikke helt enda om jeg vil kjøpe den selv da det er så utrolig mye annen lakk jeg ønsker meg for tiden.. Og jeg har dårlig erfaring med lakker fra Essie, får de liksom ikke til å legge seg noe fint, nesten som om lakken tørker på kosten før jeg får den på neglen slik at det blir klumpete og fælt.. Men det kan jo være at jeg bare har vært uheldig, så ut ifra fargen skal den i hvert fall vurderes til innkjøp 🙂

  1. Det hørtes rart ut med den tørkingen på kosten. Det har jeg aldri opplevd, heldigvis – heller tvert i mot – Essielakkene er blant de beste jeg har prøvd. Håper det bare var uflaks for deg, da.
   Velkommen hit, forresten 🙂

 2. Jeg synes ikke den ser så dum ut, jeg. Men det er vanskelig å se hvordan den ser ut mot hudtonen din i bildene, og det er jo det viktigste, synes jeg. Ulike folk kler ulike farger. Selv synes jeg pastell-lakkene som Serpendipitycat vanligvis liker er nyelige på henne, men når jeg forsøker de samme fargene selv ser neglene mine blodfattige ut… 🙁

  Pommes frites-lakken 😉 så fin ut, men ingen av bildene gir meg et tydelig inntrykk. Du får trøste deg med at et år etter at «nude» sko var hot så er nå «nude»-ish negler toppen.

  1. Den er, underlig nok, slett ikke verst mot huden min. Begynner å venne meg litt til den nå, og tror faktisk dette er en som vil bli brukt 🙂

 3. Jeg liker underlige lakker og syns også denne så fin ut. Fikk meg til å tenke på en av mine favoritter; Dashing Diva Butter Me Up. Den er nok mer gyllen hvit enn beige, og glitteret er bare gull. Men samme greia. Nydelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *