Forberedelser

Forberedelser

Det har vært en dag med en del sol, tydeligvis, og i alle fall vind, så da jeg kom fra jobb i ettermiddag kastet jeg meg over plenklipper og kantklipper og fikk «ryddet stua» slik at jeg slipper å skamme meg over dårlig frisyre og gule flekker i morra. Så får det heller være med en del av ugresset. Noe måtte jeg jo ta. Det er rart med det, det er morsomst å grise seg til med jord når man har kontorklærne på! Så noe Brennesle og Krypsoleie samt Løvetann har lidd lukedøden i dag. Hoho!

Jeg plantet en ny klematis ‘Pink fantasy’ ved siden av Kardinalen nylig, og hadde (som vanlig….) ikke hjerte til å skjære ned for å vente på superblomstring neste år. Dermed blomstrer den av hjertens lyst nå. Jeg tror det skal bli fint når begge blomstrer samtidig.

Bondepeonen har bristeferdige knopper. Det er nå de er på sitt absolutt mest silkeaktige, lubne lekre, og jeg skulle ønske det hadde vært mulig å gjengi silkeglansen på bilder. Så langt har jeg ikke klart det, men her er et forsøk.

Nå er det inneliv og jordbærkakebaking (jeg får slikke slikkepotten selv!), og i morgen blir det sikkert trivelig og finvær.

Jeg håper du også får en strålende vakker og hyggelig nasjonaldag!

6 kommentarer til «Forberedelser»

  1. Hihi…jeg også måtte grise med litt jord i dag, iført pene offwhite klær:) Ha en vidunderlig nasjonaldag, fylt av sol, barn, flagg og korpsmusikk:)

  2. Du er ikke alene om å begynne hagearbeidet uten å skifte først =) Der synder jeg hele tiden.Har løytnantshjertene dine variegert blad? Lekkert! Nydelig klematis, jeg likte veldig godt den sarte rosafargen. Bondepeonen min ble flyttet og delt for et par år siden, og kanskje den vil blomstre igjen i år!
    Ha en fin 17.mai feiring, og tenk litt på oss sunnmøringene som helt sikkert regner bort i morgen =)

  3. Ha en strålende 17.mai! Jeg er usikker på parfymetips til bunad, men tror en lett og ikke altfor sær duft kanskje er best? Opium og beltestakk ville muligens skåret seg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *