Etter regnet

Etter regnet

Én eneste blomst på Magnoliaen i år, og et par av greinene ser ut til å være passe tørre og døde, men det kommer rikelig med skudd langs stammen og på de andre greinene. Neste år er det sikkert fullt flor igjen.

Det har silregnet i hele dag, og til dels i går, og jeg tør vedde på at det meste i hagen generelt har vokst minium 20 cm. på en dag. Gresset også. Spørs om det tørker tilstrekkelig til at det går å få klippet før nasjonaldagen.

Tulipanene jeg trodde var mer og mindre borte i Skogsbedet har plutselig poppet opp, raringene. Kanskje de burde få selskap av noe med litt mer fargesmell i 😀

Det har vært skikkelig kaldt her – sikkert ikke unormalt for årstiden – men 8 grader er ganske kjølig. Det blir heldigvis litt varmere fram mot søttendemai. Etter nasjonaldag og litt sånt er avviklet er planen at vi skal gå i gang med ny levegg mellom hus og garasje. Den gamle blåste i fillebiter i nyttårshelgen, og nå skal noe mer solid opp, med et lite tak til grillen – og litt mer permanente installasjoner i det hele tatt. Blir bra!

2 kommentarer til «Etter regnet»

  1. Neppe noen trøst, men det er +8 i San Fransisco også akkurat nå iflg. iphone-app’en AeroWeather. Vel å merke natt der, men litt rart, synes jeg.

    Pene blomsterbilder!
    God søndag.

    1. Neppe noen trøst, nei 😆
      Bildene mine sliter i sammenligning med dine, Orchis. Jeg savner forresten bloggingen din 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *