Nye dingser

Nye dingser

Jeg har lenge ønsket meg en radio til kjøkkenet, til «selskap» under min tidlige hverdagsfrokost og ellers når jeg ståker på kjøkkenet. I dag kom min kjære hjem med denne – som vi for så vidt hadde avtalt at vi skulle anskaffe, men det hadde jo jeg glemt 😆
Den er DAB, +  knyttet seg opp mot trådløst internett på et øyeblikk,  utrolig lettvinn å bruke, og passer akkurat til vinduskarmen. Kjempefornøyd!

Og som det ikke skulle være nok, så hadde han jammen med det nye kameraet også, men det husket jeg at vi skulle kjøpe. Det gamle lillekameraet fra Fujifilm har tjent oss i noen år nå, og vi trenger et lite og lettvint et som tar bra bilder og har batteri som varer mer enn i 10 min., så vi har satset på et Canon PowerShot S95.  Også veldig lett å skjønne, og med ganske bra makro.  Jepp!

Jeg elsker nye dingser  😀

3 kommentarer til «Nye dingser»

  1. Det var en kjempe flott radio. Det er koselig å ha radio på kjøkkenet. Jeg har min på hele dagen når jeg er hjemme, men siden vi har åpen løsning til stua, så får jeg ofte høre fra sønnen at den bråker, for han ser jo på TV.
    Kos deg med radion og ha en flott påske!

  2. Deilig med nytt stuff da, spesielt kamera! 🙂
    Det er både artig å frustrerende samtidig her, speilrefleks er visst ikke bare å bare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *