Sesongens første

Sesongens første

Flere førstegangshendelser for sesongen i dag.  Hagesenterbesøk, hvor jeg plukket med meg stemor til ymse krukker ved døra og på søppelskapet, påskeliljer i fin balje til bordet på terrassen, tazetter til bordet på kjøkkenterrassen, potter med persille til karmbedet utenfor kjøkkenet, noen tomatplanter siden jeg ennå ikke har fått ut fingeren og sådd sjøl (SKANDALE!), gule tulipaner som seg hør og bør – og dett var visst omtrent dett.

Nå er påskeferien et faktum. Vaskehjelpen har vært her i dag og etterlatt et duftende blankt hus, det velsigna mennesket   😀   ,og jeg har fått ferdig alt jeg planla jobbmessig i dag.  Etter jobb satte jeg meg på terrassen med strikketøy og kaffekopp samt avis, og ble sittende og høre på fuglesangen – hvorpå jeg «svimte av» i en hel liten time.  Årets første utendørs ettermiddagslur!  Herregud så deilig    😀

Det var Rødstrupa som var den ivrigste i ettermiddag. Den satt i ospa 10 meter fra meg og sang av full hals:

http://kurs.hihm.no/naturfag/Fuglesider/Fuglesang/44%20Spor%2044.mp3

Rødstrupebildet lånt fra Store norske leksikons nettsider.

2 kommentarer til «Sesongens første»

    1. Enig, men obs! det er ikke mitt – det er lånt, som jeg har oppgitt i posten 🙂
      Velkommen hit, forresten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *