I gang med nytt verk i koret

I gang med nytt verk i koret

Nå som Johannespasjonen er vel og vakkert (?)  overstått, begynte vi på et nytt verk i kveld. Vi øver til konsert i Roma til høsten, og det blir selvsagt stas å synge der, i svær kirke med schvær akustikk, så nå må vi stå på  😀

Jeg liker denne musikken veldig godt.  Elegant og spenstig, og veldig behagelig å synge – riktignok kunne jeg ha ønsket meg en til på førstesopranen i kveld (sjenansen tok meg!), men det kommer jo etterhvert.

Liker du også sånn musikk?
Her er lenke til Spotify, hvor du kan høre deg gjennom hele verket hvis du har lyst.  I  kveld har vi øvd på noen av de siste kantatene «Ad faciem».

4 kommentarer til «I gang med nytt verk i koret»

  1. Ser ut som dere er skikkelig seriøse i det koret? Flott musikk, da. Hvor i Roma skal dere synge? Og har du litt tid til overs til å gjøre noe annet enn å synge, skaff deg «A Companion Guide to Rome» og følg anvisningene…
    Det er mitt beste råd til alle romafarere. Roma er en helt særegen by…

    1. Vi har en ambisiøs italiener til dirigent 😆 Dere er nå ikke så verst seriøse, dere heller, eller hva? Vi skal synge i Santa Maria delle Valicella (lenke i posten), og mesteparten av tida som ikke går til øvelse og konsert er dedikert til fellesfarting i Colosseum og Vatikanet og sånn, men jeg skal merke meg den anbefalingen. Vi gleder oss veldig 😀

  2. Jeg kjenner ikke dette verket – men ser på FB at Marianne Beate Kielland synger dette om dagen. Skal dere ha solister med? Og skal dere ha med Marianne, har dere en opplevelse i vente

    1. Ja, vi skal ha solister med, og jeg må med skam bekjenne at jeg ikke 100% vet hvilke, men jeg tror at vi skal ha samme sopransolist som vi hadde med Johannespasjonen nå nylig, og hun heter Guro Lødemel, og muligens tenoren, Henrik Hundsnes. Tror jeg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *