Vintage

Vintage

For noen uker siden fant jeg en Ebay-auksjon jeg ikke kunne stå for. En Dior Diorissimo fra mitt fødselsår på 1950-tallet, i lekker «refillable» flakong. Jeg la inn et litt høyt maksbud, og vant runden. For et par dager siden kom pakken fra New York, og jeg var bare sitrende spent! Jeg hadde hørt at Diorissimo holder seg ganske dårlig, flasken var ugjennomsiktig, så jeg hadde bare selgers ord for at det var noe i den i det hele tatt, så noe skepsis var det. Jeg gikk i gang med utpakkingen…


Den deilige Dior-esken!

Så åpenbarer den nydelige flakongen seg:

-og innerflasken…

Nydelig, nydelig! Men, hva er konklusjonen tror du? Konklusjonen er at jeg har kjøpt en temmelig dyr pyntegjenstand 😆 Det er, så vidt jeg kan bedømme, ingen parfyme i flasken. Spraymekanismen virker dårlig, og det som kommer ut ligner veldig på luft, som lukter – vel – ikke godt. En blanding av harsk parfyme og irret messing lukter det. Men, som sagt, flakongen er kjempepen, så den skal få være pyntegjenstand på toppen av parfymeskapet og minne meg om at heretter skal vintage parfyme kjøpes kun hvis flakongen er gjennomsiktig så man kan se juicen.

4 kommentarer til «Vintage»

  1. Litt usikker her…Er ikke dette en Diorparfyme og ikke Chanel? Men flaska er lekker , og noen ganger trenger man pyntegjenstander ved siden av nyttegjenstandene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *