Fint å bli satt pris på :)

Fint å bli satt pris på :)

Alt godt har gitt meg en stafettpinne i en vandrende bloggkåring. Hun setter pris på bloggen min!  Smilefjes med åpen munn  Jeg blir så happy når noen sier til meg at de liker noe jeg gjør, så tusen takk! 

 

Reglene for denne kåringen er enkle og som så:

-lenk til den som gav deg prisen

-besvar spørsmålene

-gi prisen videre til ti bloggere.

 

Ja, det er overkommelig, synes jeg

1. Hvorfor startet du å blogge?

Jeg satte i gang sommeren 2007, inspirert av Bloggen “Ute och inne” – som nå er lukket for allmennheten. Det var en hageblogg som utgjorde den endelige dytten, etter at jeg hadde rotet rundt en stund og funnet ut at det ble skrevet mye fornuftig og interessant i dette formatet og fått mer og mer lyst til å prøve meg sjøl.  Jeg hadde lyst til å skrive, og om hage, og så har det vist seg at jeg viser bilder like mye som å skrive, og skriver og viser bilder om mye mer enn hage…

2. Hvilke blogger følger du?

De som ligger i bloggrollen min, stort sett, og det går i rykk og napp med dem også.  Før i verden leste jeg veldig mange, men det tar sånn tid, at jeg har måttet snøre igjen litt.

3. Favorittmakeupmerke?

Tjaaa. MAC, må jeg vel si.  Det er i alle fall i det merket jeg har funnet de hittil best brukende øyeskyggene og rougene. Irriterende at man må til Stavanger eller Oslo eller Tønsberg for å få fatt i MAC.

4. Favorittklesmerke?

Det med de klærne som dekker rumpa og ikke ruinerer meg.

5. Ditt må-ha make-up-produkt?

Må det være bare ett, så må det bli en god foundation som dekker akkurat passe og ikke får meg til å se ut som et stykke papir, og da må det bli Chanel Vita lumiere. Men jeg må jo ha mascara og leppis også.

6. Favorittfarge?

Jeg har vaklet veldig. Pleier å si “blått”, men det er ikke sant. Yndlingsfargen(e) er “den” du ser på dette skjerfet.

7. Parfyme?

Ja takk! For øyeblikket er favorittparfymen Dior Hypnotic poison. Om et par timer sikkert en helt annen. Jamfør arkfanen “-fumes” i denne bloggen…

8. Favorittfilm?

Har jeg en favorittfilm?  Jeg liker Purpurfargen veldig godt. Så den da den var ny, og den har holdt seg godt, synes jeg.

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?

Har ingen intense ønsker egentlig, men gleder meg til ny tur til Hellas om et par år, fordi det er et deilig og inspirerende land å være i. Så hadde det vært utrolig fint å besøke Sør-Afrika igjen, for å oppleve kysten fra vest for Cape Town og oppover Garden district. Mest nærliggende nå er turen til Sardinia i mai for å se på naturen, drikke vin, spise og kjase med de beste vennene.

10. Still og besvar det siste spørsmålet selv: Vil du noengang skrive ei bok?

Det vil jeg antakelig ikke. Jeg fører en slags indre dialog hvor jeg “uttrykker” meg i poetiske vendinger, og jeg har forsøkt å skrive ned noe av dette innimellom. Så skulle det vært noe, tror jeg det måtte blitt lyrikk. Eller noveller.

Så sendes stafetten videre til noen av de jeg leser hyppigst/følger tettest med på. Det er ikke ti stykker, men det får stå sin prøve. Mange av de jeg hadde valgt er allerede “opptatt” av andre, ser jeg  Smilefjes

 

Pris / stafettpinne går videre til disse bloggerne:

En annens liv, en særskilt stemme. Veldig menneskelig, og akkurat passe på knivsegg.

Fru Storlien, beretter om barn og barndom og sorg og gleder og bunad og Laika. For eksempel. Og jeg koser meg og krøller tær.

Hjartesmil, et eget nyte-univers.

LadyBugFixer, er et menneske jeg liker veldig godt irl, og som inspirerer meg veldig ofte – ikke bare til strikking.

smgj, også et menneske jeg liker veldig godt irl; bredt og grundig interessefelt og gjør alt hun skriver om interessant og spennende, enten det er neglelakk, dykking, katter eller matvareintoleranse. For å nevne bare noe.

Neglelakkmani, den Store Inspirator og Forbildet for oss norske som er gærne etter neglelakk. Dette er kvalitet!

Livet leker, hverdagsliv på jobb og hjemme, fortalt på en måte som gjør at man må ha mer og mer.

Jorid&Helge, folka som skriver om partikkelfysikk, litteratur, parfyme og neglelakk. Bl.a.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *