Thai-fiskekaker

Thai-fiskekaker

Thaifiskekaker

Jeg fant oppskriften på disse fiskekakene her, og har fulgt oppskriften mer og mindre til punkt og prikke. Nå sitter jeg her med hotte og aromatiske, små fiskekaker og en pinot gris fra Alsace, som kan hamle opp med chilien, og jeg lover:  dette er gudagodt!   Skal jeg være litt pirkete, så kunne kakene med fordel vært hakket mindre, men hvorfor pirke?

Ha en flott lørdagskveld, uansett meny!

2 kommentarer til «Thai-fiskekaker»

  1. Dette var et godt tips, takk så mye. 🙂 Er veldig glad i fiskekaker (forutsatt at de er hjemmelagde da) og er alltid interessert i nye varianter. Får ta en tur ned med stanga en av de nærmeste ettermiddagene for å sikre nødvendige råvarer. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *