Noen helt andre negler

Noen helt andre negler

Hvis man kan tenke seg litt hvitt og blått her også, så kan man kanskje akseptere dette som en markering av Marit Bjørgens andre VM-gull? Jeg følte i alle fall for noe med litt mer schmell og drama i dag, og da ble det denne, Maybelline Forever strong + Iron, som jeg fant i hylla på Meny. Fargen heter Deep red (no.06). Den er lett å legge, og det går egentlig fint med ett strøk, men da blir ikke fargen så dyp og fin. Her har vi et strøk med NailTek negleforsterker, to strøk rødt og et lag Seche vite på toppen. Jeg har en grå og en rosa i samme merke fra før, og den gjør som den lover – den sitter lenge, om ikke 7 dager – det er litt vel optimistisk, i alle fall slik jeg sleiver med hendene mine. Men altså, god kvalitet for den hundrelappen den koster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *