VM på ski–strikkeutfordring

VM på ski–strikkeutfordring

VMstrikk1

 

På Hobbyboden har en av brukerne startet en fellesgreie/konkurranse hvor vi som er med blogger et prosjekt som vi vil begynne med ved midnatt mellom 21. og 22. februar, og som det er meningen å bli ferdige med innen VM i skiskyting slutter 13.mars.  Alle strikker forskjellige ting, noen hele kjoler og jakker og greier, mens jeg er litt mindre ambisiøs, og altså tar sikte på å klare å få ferdig et par luksus-sokker til min elskede – de heter Lighthouse socks, og er designet av en som heter Anne Hanson. Jeg har kjøpt mønsteret av henne via www.knitspot.com, og skal strikke av det nydelige garnet du ser på bildet; Malabrigo sock, håndfarget 100% merinoull. Nå legger jeg opp før jeg legger meg, og så er det full strikkings fra i morra ettermiddag.

Artig!

3 kommentarer til «VM på ski–strikkeutfordring»

  1. Så vakkert garn, Britt Åse! Dessuten synes jeg alle oppskriftene til Anne Hansson er nydelige. Jeg «ravlet» Light House Socks – perfekte mannesokker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *