4 kommentarer til «Naturlov»

  1. Utrolig hvor interessant og viktig både oppvask og vindusvask kan bli når man skal trekkes ut av komfortsonen. Jeg får gjort det utroligste.
    Lykke til imorgen. 🙂

  2. Hei og takk for kommentar på bloggen min! Still lighten stikk nok litt når den er strikka i garnet frå Malsenogmor- men eg trur den blir mjukare når den er vaska. Fallet ser veldig fint ut, rett og slett fordi den er så lett og luftig. Lukke til i jakta på det perfekte garnet!

  3. @Ellea: du er jo proff, du!
    @Linnemi: ja, du må ikke snakke 🙂

    Takk, begge to. Jeg har nå prøvekjørt opplegget mitt 5-6 ganger, og tror jeg har kontroll på at jeg kommer til å bruke 3-4 min. mer enn jeg har til rådighet, så det går vel på et vis 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *