Gjett hvor jeg var i går!

Gjett hvor jeg var i går!

IKEA2

 

Riktig.   Hehehe, jeg kunne ikke stå for disse her. Se på meg, se på meg! Ta med meg hjem! MEG!!  Sier de kanskje.  Grunnen til besøket var imidlertid kjøp av skap til oppbevaring og utstilling av alle duftene mine. Det er i boks, så i kveld tror jeg at jeg skal ta bruksanvisning, hammer og skrujern fatt.  Fortsettelse følger, –jeg regner med at du har lyst til å se vidunderet når det er kommet opp…

6 kommentarer til «Gjett hvor jeg var i går!»

  1. Selv jeg gjør det (takket være BÅ og andre…) Har forsøkt Demeter Dirt – som luktet terpentin på meg. Den eneste som fikk aha-opplevelsen var en av døtrenes kavaler som syntes det luktet akkurat som gjørma han husket fra barnehagen.
    Men hvem synes det er glamorøst å lukte som en gjennomskitten barnehageunge?
    (det er ikke sunt å bade to ganger om dagen heller, tror jeg…Skader ikke å lukte litt menneske heller? Det sies at partnerens naturlige kroppslukt er en viktig faktor når vi velger far eller mor til våre barn. Vi har visst noen mekanismer i hjernen som gjør at vi velger vekk folk med gener som er for like våre egne…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *