Happy feet

Happy feet

Det er stille & rolig innpå her for tida, jeg kjenner jeg sliter litt med inspirasjonen til å blogge, siden det er mangt annet som opptar hodet. Vel – det går opp og ned med det meste.

Men!

Nå som det er vinter og man vandrer rundt med sine stakkars føtter i ullsokker og varme/tette sko osv, så blir jo føttene veldig tørre. I alle fall mine. Veeeeldig tørre!  Så, jeg gikk på fotkremjakt rett før jul, og da fant jeg denne hos Body Shop, og tenker at den kan jeg anbefale.  Føttene blir myke og ikke-tørre, og det slutter å klø der midt under foten du vet.  Og så lukter den deilig, litt sterk, frisk peppermynte – helt i tråd med sweet mint-fargen. Herlig!

4 kommentarer til «Happy feet»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *