Ikke lett med forandring

Ikke lett med forandring

Jeg strever, som du kanskje ser – med å finne en ny presentasjon av bloggen min som jeg er fornøyd med.  Det blir for smalt. Det er feil farge på teksten i sidefeltene, altfor blått – jeg likte den grønne i det gamle temaet. Det blir for feil, simpelthen, men jeg vil ha 3 kolonner og mer bredde!  Da er ikke veien så lang til eget domene og bratt læringskurve, men jeg vet ikke helt om jeg orker.  Kanskje jeg kan få de tilpasningene jeg ønsker meg ved å kjøpe meg tilgang til å endre i temaet.

Hmmmmm…..

Det eneste jeg egentlig er temmelig fornøyd med er det nye toppbildet. Noen som ser parfymeflaska?   😀

19 kommentarer til «Ikke lett med forandring»

 1. Det er jo ikke verre enn at du kan teste ut eget domene og se om du blir fortrolig med det – og samtidig beholde denne. Du må stort sett betale LITT for et domene, men det burde ikke være uoverkommelig sammenlignet med all den parfymen og dyre garnet du kjøper 😉

  1. Hahaha! Nei, det er ikke kostnaden som bekymrer her, det er mer dette med å skjønne hva jeg skal gjøre for å få det til å se anstendig ut. Domene har vi visst, sier min kjære, så det er i orden, og han kan sikkert hoste for meg også.
   Å lage en blogg på eget domene samtidig som denne her ruller og går har sørenmeg ikke slått meg i det hele tatt! Er det rart jeg bekymrer meg for om jeg forstår html ? 😆

   @alle: ser dere ikke parfymeflaska, altså? Den ligger veldig i skygge, og man kan bare skimte etiketten, men alle som har vært borti Serge Lutens-dufter bør kunne kjenne den igjen 😀

 2. Kan forøvrig anbefale «temaet» Atahualpa – det bruker jeg, og du har nærmest en uendelighet av valg når det gjelder utforming. Eventuelt en som heter noe i retning av Magazine – har flere spalter tror jeg, og litt strammere layout. Men det finnes jo tusenvis…

 3. Du kan jo bare eksportere hele bloggen til eget domene og more deg litt med diverse temaer. 😀 Tenker du er overbevist før det er gått en uke…

 4. Men vær obs på at du må flytte over bildene – eventuelt beholde denne bloggen som en slags «backup». Jeg sletta min wordpress.com-blogg og fikk problemer med bildelenkene. Men det er ikke verre enn å la denne bloggen ligge.

 5. Hoho, det var ikke sånn ment, da 😀 Og jeg har ikke den aller minste peiling, så om du har veldig lyst til å sende meg en prøve, så finn noe du synes passer. (du har vel mer enn du klarer å bruke sjøl uansett, hihi) Jeg venter fortsatt på de siste prøvene jeg bestilte fra ytlandet. Merkelig at det tar sånn tid når to av dem er kommet for lengst.

  1. Hihihi! I’m on a mission, you know 😀
   Prøve kommer, om kanskje ikke så voldsomt brått.

   Det er normalt at prøvene kommer i rykk & napp, i alle fall hvis du bestilte fra The perfumed court, for de er flere som jobber der, og de sitter på ulike steder i usa. Har aldri forsket på hvem som er rask/sein, men bestiller jeg mange prøver kommer alltid noen av dem kjempefort og de andre kjempeseint.

 6. Og du trenger ikke forstå noe html for å ha wordpress på eget domene. Klart det er kjekt om du gjør det, men NØDVENDIG er det absolutt ikke.

  1. Fint! Det skal jeg bænge i hodet på min kjære.
   Vi besluttet meg for øvrig til eget domene, så det er bestilt, og jeg går i gang med «jobben» i morra. Jeg er til sengs med kleenex og leppepomade, og leverer noen imponerende nyseserier.

 7. Kult. Du får sikkert god hjelp av din elskede, men si bare fra om jeg kan bistå med noe – jeg har banna over de fleste begynnerproblemer. Anbefaler både det norske og det internasjonale forumet dersom du står fast på noe – der er det MASSE hjelp å få. Jeg brukte begge en del i starten, men nå funker det minst like greit og lettvint som wordpress.com – og «bakrommet» er utrolig likt.

 8. har kikket litt rundt og forsket på bloggstæsh selv, men klarer rett og slett ikke å sette meg inn i alt (orker ikke 😆 ).
  Det jeg har så innmari lyst til er å ha ett tema, hvor jeg har mer frihet enn det jeg har nå (bildene blir alltid en-to størrelser, ellers blir de «kuttet» av.. trang spalte som gir laaange remser med tekst osv.) Men det jeg har aller mest lyst til er å forandre ytterste bakgrunn regelmessig, slik at jeg kan forandre på utrykket på bloggen etter sesong og andre infall, uten å måtte gjøre store forandringer som temaskifte osv. Nå hadde det f.eks vært perfekt med noe «julete», føler meg ikke så «blå» hele tiden.
  Ett styr med det 😀 Alt man lærer.

  Ser bra ut så langt, stilig bilde! Fant parfyme SL flaska di til slutt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *