Søndagsarbeid

Søndagsarbeid

Plommejakkemontering

 

Pjuh!  Dette er krevende for en utålmodig sjel!   Meeen, det er ikke så langt fra at sømmen blir usynlig, ettersom jeg bruker sting jeg finner på den uforlignelige You-tuben, hvor det finnes råd for det meste.

Jeg gleder meg jammen til jeg er ferdig med denne “jobben”,  så jeg kan begynne å bruke vidunderet. Lurer veldig på knapper.  Hva slags knapper ville du hatt til en slik jakke som dette? Litt lang, sånn ned på hoftene, kanskje litt under fua, og med litt mønsterstrikk her og der. Skal være hverdagsjakke.

11 kommentarer til «Søndagsarbeid»

  1. Hehe, strass ville jeg i alle fall IKKE hatt. Men smaken er som kjent som fua. Noe som ser ut som tre eller lær, kanskje – eller noen pene knapper i samme sjattering som jakka?

  2. Ikke strass eller bling. Perlemor er fint hvis du finner samme sjattering og farge som jakka. Ellers ville jeg gått for små, enkle knapper i samme farge. Nydelig strikket og nydelig jakke, Britt Åse!.

  3. Ai! Beundringsverdig vakkert arbeid. Men jeg grøsser ved tanke på monteringa – jeg er av den typen som velger modeller med raglan eller rund sal på gensere så jeg slipper montere.

    Jeg er tilbøyelig til å helle mot knapper av samme farge. Det er vel mønsterstrikket som skal være blikkfang på jakka? Også deg inni den, forstås. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *