Himmelsk E18…

Himmelsk E18…

image

Petunia kjører med «himmelske utfordringer», og jeg henger meg på. Det blir mer enn sporadisk med min deltakelse i disse greiene her, men så kikket jeg inn hos Turbolotte i ettermiddag, og så at vi har vært i samme modus i dag ; vi har fotografert i fart. Fysjameg så uskikkelige vi er! Det er sånn med disse mobilkameraene at de gjengir jo ikke lys- og fargeforhold så bra som et skikkelig kamera gjør, men du får tro meg på mitt ord når jeg sier at himmelen over E18 på Sørlandet i sekstentiden i ettermiddag var – himmelsk 😀

10 kommentarer til «Himmelsk E18…»

  1. Så vittig!! Ja det var jo E18 jeg også tok bilde i fra. Kult.
    Det er ikke akkurat lett å holde mobilen stille når man er så uskikkelig nei. Men tøft bilde ble det lell!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *