Parallellforskyve – 10 min frilek i bil

Parallellforskyve – 10 min frilek i bil

Rareste overskriften så langt i år?

Det har seg slik at jeg satt i bilen på vei fra det ene til det andre i formiddag, og da datt det et ord ned i hodet mitt. Parallellforskyve. Detter det aldri ord ned i hodet på deg? Det gjør det i mitt. Ofte. I dag syntes jeg at ordet var spennende å synge på.

En tone, monotont; parallallallaaaaaallforskyvyvyvyyyyveeeeee

Leke to kor: parall    ellell                paraparapara                – LELL!
                                   ell!       parallellell                       forskyy  – LELL!
Det er litt vanskelig å overlappe seg selv sånn lydmessig, men det gjør ikke noe, jeg kan fint forestille meg det jeg ikke klarer i virkeligheten.

Drama: med masse glissando og voldsom dynamikk, hvisker de små bokstavene noen steder:

par aAAAAAaaalellforskyyYYYYYveeeeEEE

Gregoriansk litt opp og ned skalaen, særlig på y: parallellforskyyyyveeee

osv.

Litt smågal, kanskje, men glimrende og avslappet stemmetrening og innmari gøy 😆

5 kommentarer til «Parallellforskyve – 10 min frilek i bil»

  1. He he. Liker. Vi leker med ord her ogdå for tiden. Fritt og uhemmet etter som de detter ned.Levekårsundersøkelse f.eks. Fint ord. Men dette er jo amatørmessig sammenlignet med det du holder på med. Excellent formidlet. Jeg prøvde det ut, he he …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *