Hysterisk-grønt

Hysterisk-grønt

Kan noen gi meg en forklaring på hvorfor sånne ti-literskanner til hagen på død og liv må være så hysterisk, skingrende giftiggrønne?  Det finnes da rimelige plastting til hagen i grått/svart som fungerer helt utmerket,  – disse dunkene og karene vi bruker til alt mulig, for eksempel.  Denne grønne er liksom ikke «frisk» en gang, bare grusefull.  Grøss!

0 kommentarer til «Hysterisk-grønt»

  1. Hihihiii 🙂 visst er de hysterisk-grønne, og gyselig er det! Mener å ha sett mørkgrå vannkanner? Alt er mulig, så jeg ville ikke gitt meg i søk etter noe annet 🙂

  2. Mørk grå eller svart blir mission possible neste vår. I år er det for seint til å gidde 😀
    Takk for info, jeg ante ikke at det fantes en vei utenom, jeg – bortsett fra de lekre, dyre, engelske i sink 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *