Bursda' for lenge siden

Bursda' for lenge siden

Dette bildet ble tatt 4.august for ca. 48-49 år siden, vil jeg tro. Var vi ikke søte? 😀 Yours truly er jubilant og mangler slufse i håret. Jeg husker at jeg var litt misunnelig på hun til høyre for meg, for hun var vedtatt «søt» og hadde alltid mye sånt blonde- og slufsestæsj. Min mor var imidlertid praktisk anlagt og hadde sans for en mer «skrapet» stil. Jeg synes kjolen min var kjempefin. Jeg hadde mange sånne, for min mor sydde og sydde.

Til deg som måtte dele minner her, ser vi bakfra fra venstre:  Sigurd, Solveig, Britt Åse, Ann Lisbeth, to søstre jeg har glemt navnet på, men mor het Ruth – det er jeg nokså sikker på.  Nå har jeg sjekket med fru mor. De heter Berit og Tone. Foran: Hilde og Hilde (tror jeg).

0 kommentarer til «Bursda' for lenge siden»

  1. Ja, det var søte småbarn må jeg si 😀 Jeg hadde også mye hjemmesydde klær. Mange som var misunnelige på det, men jeg var ikke så fornøyd selv.

  2. sånne minner er viktige å ta vare på. Så søte dere var!
    Jeg hadde også diger slufse og mor som sydde…

  3. Det er veldig hyggelig å gå gjennom disse bildene. Jeg sitter og går gjennom en haug med slides, som alle er tatt av pappan min, som døde da jeg var 9.

    Veldig mange mødre sydde veldig mye på den tida. Flinke, var de!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *