Gledelige nyheter i hagen – og årets "avsløring"

Gledelige nyheter i hagen – og årets "avsløring"

Gledelige nyheter:

  1. Jeffersonia er ikke borte likevel. I dag oppdaga jeg den på vei opp. Hurra!
  2. Anemonen jeg kjøpte på auksjon i Egersund i fjor, blomstrer. Puh! så klarte jeg ikke å ta kverken på den likevel  😀 (bildet er lånt her: http://www.gtpoulsen.dk/)

Drivhuset er i kveld befridd for vinterforet. Samtidig satte jeg Agapanthus-en ut på terrassen, på et relativt skyggefullt sted, og så byttet jeg ut mye av jorda på bruggene med årets nye jord. Den ene bruggen, den doble som heter noe med ‘salmon’ har knopp allerede!

0 kommentarer til «Gledelige nyheter i hagen – og årets "avsløring"»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *