Gammel-martagon

Gammel-martagon

Jeg skjemmes.  Her om dagen fant jeg nemlig en papirpose bak noen bokser på vaskerommet. Posen innehold ti martagonliljeløker (hvite blomster) som jeg kjøpte hos Jensen i fjor. Så glemte jeg dem.  De var knas tørre, men ga litt motstand da jeg knep forsiktig, så jeg la dem i litt vann til i dag.

Da jeg tok dem opp i ettermiddag hadde de nøyaktig dette plumpe, gulgrønne utseendet som man forventer av liljeløker, så jeg satte dem i jorda, jeg.  I det minste kan de bli eksklusiv kompost.  I beste fall et nydelig flor i ca. 2012    🙂  For øvrig har jeg skulket hagen i ettermiddag, og viet meg til manikyr og totalavslapping før spinning i stedet.

Lilium martagon

0 kommentarer til «Gammel-martagon»

 1. Martagonliljer er jo bare lekre 🙂 Håper de kommer seg. Ingen haging på meg heller, bare jobbing. Det regna da jeg dro hjem fra kontoret, og da jeg nå hadde tid til å se ut for litt siden hadde det slutta. Men nå er det for sent å gjøre noe i hagen…

  1. Ta det pø om pø, Hilde. Så kommer du nok rundt i år også 🙂 Så du bildet av den fine lerkesporen jeg fikk av deg? Lekkert med de rødfargene.

 2. Riktignok er margatonliljer «gamle liljer», men jeg tror ikke det var SÅNN det var tenkt… *krysser fingre for at de også er spenstige inni etter vanningen*

  1. Nei, det var nok ikke sånn det var tenkt 🙂
   Jeg krysser også fingre, og konstaterer at det er meget lettvint å sette løk i helt ferske, nylagde bed. Det var sånn man burde ha det støtt, synes jeg!

 3. Godt å høre at det ikke bare er meg som er så slumsete. Men i år er jeg trygg, tror jeg – intet kjøpt, intet glemt.
  Krysser fingre for dine gamle martagon! Ekstra ergerlig når det er spesialbestillinger som ligger på hylla for lenge.

 4. Hvis de blir som de på bildet, så blir de jo virkelig nydelige! Tror ikke jeg har sett disse før, men jeg er jo dyslektisk når det gjelder blomster. 🙂

  Håper det blir noe av dem, da! Men 2012..? Det var lenge å vente. :-/

 5. Berit: haha! nei, kjøper man intet er man relativt trygg 😆
  Fru Storlien: oi, så spennende 😀 – må inn og sjekke!
  Lotiane: 2012 er rett om hjørnet skal jeg si deg, og i mens ligger de jo bare der, og gjør ingen fortred 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *