Serge Lutens – Muscs Koublaï Khan

Serge Lutens – Muscs Koublaï Khan

Askebeger, sigarettrøyk (?), og et snev av urin. Høres skikkelig ekkelt ut, men inntrykket er likevel tørt, mildt.

Lukten av askebeger og sigarettrøyk, eller kanskje snarere gammel sigarrøyk er jo ikke akkurat førstevalget for en ikkerøyker som har vært røyker i noenogtredve år, og vanligvis rykker hodet bakover ved denslags opplevelser, men i dette tilfellet blir jeg sittende med nesa til håndleddet ganske mye, merker jeg. Interessant!

Jeg synes det er vanskelig å skille ut noter her, så jeg finner på et bilde i stedet.

Et lokale hvor det var selskap i går. Noen har åpnet terrassedørene ut til en hage hvor det akkurat har regnet, og det er kanskje på høstparten. I lokalet har noen røykt sigar,  – lukten av røyken sitter igjen i gammelt treverk og lærmøbler, og en svak duft av parfymen til damen som glemte igjen sjalet sitt i går, flyter knapt merkbart gjennom rommet.

Iflg Luckyscent skal notene være:
Vegetal Musk, Roots of Costus, Labdanum Rockrose, Grey Amber, Vanilla, Patchouli, Ambrette Seeds, pure Moroccan Rose

0 kommentarer til «Serge Lutens – Muscs Koublaï Khan»

  1. Interessant observasjon, spennende bilde.

    Det virker som om Muscs Koublai Khan er ekstremt avhengig av hudkjemi og luktesans(Musk er visst noe ikke alle kan lukte, jeg er sikkert imun 😀 ). Jeg opplever en varm, «mildt» skitten søtlig duft, som minner om glødende lett svett ren hud. Ser for meg MKK som gyllen glødende hud tullet inn i hårete pelspledd eller noe rett og slett 😆
    Notene er ikke til hjelp når det gjelder MKK 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *